NFC Visitekaartjes

Ontdek de volgende generatie visitekaartjes met de NFC-visitekaartjes van nfcreviewkaart.nl, ontworpen om uw zakelijke interacties naadloos en technologisch geavanceerd te maken.

Onze visitekaartjes gebruiken Near Field Communication (NFC)-technologie, waarmee gebruikers direct verbonden worden met online content zoals winacties, aanbiedingen, betaalpagina’s of menukaarten.

Een NFC visitekaartje is ideaal om snel een review te scoren

Specifiek zijn onze kaarten uitermate populair voor het verzamelen van Google reviews. Wanneer een gebruiker zijn of haar smartphone bij het kaartje houdt, verschijnt de Google review pop-up onmiddellijk, wat de kans vergroot dat klanten feedback achterlaten.

 

QR code ook op de NFC kaart mogelijk

Voor klanten zonder NFC-functionaliteit bieden wij tevens een QR-code bedrukoptie, waardoor iedereen snel en gemakkelijk toegang krijgt tot dezelfde online functies. Eenmaal geprogrammeerd, is de URL vast en kan deze niet gewijzigd worden; voor elke nieuwe URL moet een nieuwe kaart besteld worden.

Visitekaartje met NFC verwijzen naar linktree

Echter, voor het aanbieden van meerdere URLs tegelijk bieden wij de mogelijkheid om naar een Linktree te verwijzen, die te allen tijde aanpasbaar is. Een linktree is 1 overzichtelijke pagina met daarop alle belangrijke URL’s zoals sociale media links.

NFC visitekaartjes met logo

Ons assortiment bevat onbedrukte NFC-visitekaartjes beschikbaar in standaard Google kleuren zoals wit, oranje, blauw, groen, en zwart. Ook bieden wij de mogelijkheid de kaarten te bedrukken aan één of beide zijden met een eigen design, dat geüpload kan worden of tegen meerprijs door ons ontworpen wordt. Daarnaast hebben wij staande displays met NFC-tag die ideaal zijn voor bij de kassa en die kunnen worden voorzien van een gepersonaliseerde sticker met uw ontwerp.

Productaanbod van nfcreviewkaart.nl

Bij nfcreviewkaart.nl begrijpen we dat elke zakelijke behoefte uniek is. Daarom bieden wij een divers assortiment NFC-visitekaartjes aan die geschikt zijn voor verschillende zakelijke toepassingen, van het verzamelen van klantfeedback tot het bevorderen van interacties via social media en linktrees. Hieronder vindt u een gedetailleerde blik op onze producten en personalisatieopties.

Onbedrukte en Bedrukte NFC-Visitekaartjes

Onze NFC-visitekaartjes komen in verschillende uitvoeringen. Klanten kunnen kiezen voor onbedrukte kaarten in kleuren zoals wit, oranje, blauw, groen, en zwart, die een strakke en professionele uitstraling bieden. Voor degenen die een stap verder willen gaan, bieden wij de mogelijkheid om de kaarten aan één of beide zijden te bedrukken. Klanten kunnen hun eigen design uploaden, of wij kunnen een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij hun merkidentiteit.

NFC-kaarten
Onbedrukte NFC reviewkaart

Staande Displays met NFC-Tag

 Voor bedrijven die hun NFC-visitekaartjes op een vaste locatie willen gebruiken, zoals bij de kassa of ontvangstbalie, bieden wij staande displays. Deze zijn uitgerust met een NFC-tag en standaard voorzien van een Google print. Voor een meer gepersonaliseerde aanpak kunnen deze displays worden aangepast met een eigen ontwerp, hetzij direct geprint op het materiaal of via een gepersonaliseerde sticker.

QR-Code Integratie

Om te zorgen dat iedereen, ongeacht of ze NFC hebben geactiveerd op hun smartphone, toegang heeft tot uw online content, integreren we optioneel een QR-code op de visitekaartjes. Deze code kan naar dezelfde URL leiden als de NFC-tag of naar een alternatieve bestemming voor nog meer flexibiliteit.

Linktree Optie

 Voor klanten die meerdere online locaties willen promoten zonder meerdere kaarten te gebruiken, bieden wij de mogelijkheid om een linktree te programmeren. Dit is een eenvoudige maar effectieve manier om diverse links beschikbaar te stellen via één URL, die klanten naar wens kunnen aanpassen.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

NFC visitekaartje
NFC visitekaartje met logo